Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele clubului CFR Cluj vrea inca doi jucatori portughezi

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a plecat, marti, in Portugalia pentru a mai transfera doi mijlocasi la echipa pregatita de italianul Cristiano Bergodi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In sezonul trecut, CFR Cluj a transferat sase jucatori din Portugalia.
Muresan nu a dorit sa ofere detalii despre cei doi jucatori, insa finantatorul Arpad Paszkany a recunoscut, in luna decembrie, ca CFR l-a blocat pe mijlocasul de 21 de ani Tiago Gomes, de la Estrela Amadora. Un alt jucator dorit de clujeni anul trecut a fost Ricardo Chavez, de la Sporting Braga. "Nu stiu daca vor veni si alti jucatori. Vom vedea", a spus antrenorul Cristiano Bergodi.
Pe de alta parte, CFR Cluj a plecat, marti, spre Bucuresti, de unde miercuri dimineata se va deplasa spre Turcia, in vederea un turneu de pregatire, programat intre 17 si 31 ianuarie. Pina acum, a fost stabilit un singur meci amical, cel cu Olimpik Baku, din Azerbaidjan.
Lotul deplasat de Cristiano Bergodi cuprinde 23 de jucatori: Stancioiu, Turcas, Curileac - portari, Tony, Panin, Jula, Cadu, Sousa, Milosevici,Toma, Fredy, Fl. Dan, Minteuan, Manuel Jose, Oliveira, Mojica, Deac, Surdu, Semedo, Tilinca, Anca, Chihaia, Frunza. Cuellar nu a plecat, deoarece intre Turcia si Paraguay nu exista acord de vize, iar Bucurica nu a fost retinut in lot.
Coroian, Miclaus si Tudor se afla la Bologna pentru recuperare, primul urmind sa ajunga luni in Turcia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii