Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele CJ - satul de atacurile directorului BTT

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a saturat sa fie atacat in presa de catre Costica Popescu, directorul BTT Braila. Amintim ca recent, in cadrul unei conferinte de presa, directorul Popescu a declarat ca Stancu nu a renuntat la ideea de a pune mina pe spatiile ocupate de BTT si ca incearca pe toate caile sa-si atinga scopul cit mai rapid. Totodata, acesta a precizat ca, desi pe rolul Judecatoriei Braila sint patru procese intre BTT si Consiliul Judetean privind dreptul de a folosi spatiul si de a fi proprietar, Stancu a blocat abuziv conturile BTT-ului, luna trecuta, incercind in acest fel sa falimenteze societatea. Conform lui Popescu, presedintele CJ a cerut, in luna iunie 2007, plata chiriei retroactiv, pe ultimii doi ani, considerind ca i se cuvine o chirie de cinci euro pe metrul patrat. Precizam ca SC "BTT" SA este o firma cu capital majoritar de stat, actionar principal fiind Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (87,9%). Afirmatiile directorului Popescu l-au scos din sarite pe presedintele CJ, care a tinut sa sublinieze, ieri, ca nu are nimic personal cu acesta, dar ca nu i se pare corect ca Popescu sa foloseasca acel spatiu si sa nu plateasca chiria aferenta: "CJ e proprietarul de drept al cladirii. BTT nu plateste de doi ani nici un leu si ocupa mii de metri patrati, cu hotelul, restaurantul, biroul BTT. Nu dorim sa ii dam afara pe ei, ci sa intru in normalitate si sa ridic cladirea la un anumit standard, sa nu ne faca de ris". Stancu a adaugat ca licitatia care se va organiza nu va fi pentru vinzarea imobilului, ci pentru concesionarea lui. "Daca facem licitatie si obtinem pe el 2 - 3 euro/mp banii se duc la CJ. Nu vreau sa il dau afara, ca nu am nimic cu el. Chiar nu am. Si, referitor la conturi, normal ca i le-am blocat, ca nu ne-a platit si trebuie sa ne luam banii. Are vreo 11 miliarde de lei vechi sa ne dea".
Totodata Stancu, a precizat ca Popescu incearca sa gaseasca tot felul de chichite avocatesti pentru a amina la nesfirsit procesele pe care le are cu CJ: "Avem 4 - 5 procese cu el si invoca in toate clauza de necostitutionalitate, ca sa ducem 50 de ani sa ii ia banii. Nu mai spun cum muta banii de pe hotel pe restaurant, apoi pe ce mai are, sa ia el si cu toata familia bani. Daca ar cistiga el licitatia as fi foarte fericit, ca m-ar lasa odata in pace", a mai adaugat Stancu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii