Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele CJ s-a suparat pe primar si pe viceprimarul Tilea

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este nemultumit de comentariile primarului si ale viceprimarului municipiului, cu privire la dorinta sa de a contribui cu bani la reabilitarea patinoarului aflat de 10 ani in paragina. Stancu considera ca este culmea culmilor ca, in conditiile in care el a vrut sa ajute municipalitatea sa obtina fondurile necesare lucrarilor de reabilitare, cei doi sa il critice si sa-l ia peste picior, insinuind ca n-a avut niciodata banii pe care a promis ca-i va pune la bataie: "Am inteles ca a fost un atac in ceea ce ma priveste, pe tema patinoarului. Stiti cum se potriveste asta? E ca "facerea de bine...", si dvs. scrieti continuarea. E un cerc vicios. Avind in vedere ca ei, la Consiliul Local Municipal, au probleme de buget - sau nu stiu ce probleme au ei, cel putin asa sustin, ca au probleme de buget de austeritate -, noi, de la CJ, am inteles sa-i ajutam cu banii aia pe care-i avem si noi, ca sa avem un patinoar la Braila. Ei, in aceste conditii, aflu ca ei considera ca, de fapt, vreau sa fac un joc politic. Daca e vorba pe-asa, eu zic altceva: haideti sa ne uitam ce-am facut fiecare in acest mandat, si sa facem o comparatie: ce au facut acei superviceprimari ai municipiului si ce am facut eu. Haideti sa mai vedem si pentru citi ani ne-am propus dezvoltarea economica a judetului si pe citi ani si-au propus-o, pentru municipiu. Pentru ca eu va spun ceva: Tilea nu este departe de domnul Chiru, afimatiile pe care le face viceprimarul Lucian Tilea nu sint departe de ceea ce spune vicepresedintele CJ, Gheorghe Chiru. Este usor sa arunci o piatra, si nu stiu citi nebuni de-alde Stancu sa se chinuie sa o ridice din balta!".
Cit priveste comentariile viceprimarului, potrivit carora, daca CJ ar fi avut vreun ban disponibil pentru patinoar, nu avea decit sa-l dea municipalitatii pentru a se incepe lucrarile, presedintele Stancu a comentat: "Va rog sa le transmiteti ca deschid o scoala "Cum sa gestionam banul public". Nu e scumpa, dar o sa luam taxa in euro".
Amintim ca presedintele CJ a declarat, recent, ca a alocat si anul trecut, si are pregatiti si in acest an, cinci miliarde de lei, destinate refacerii patinoarului, dar nu va da un leu, pina nu se va asigura ca si CLM vine cu partea sa egala, la cheltuieli.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii