Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presa galeza prefera Romania ca adversara in preliminariile Euro-2008

South Wales Echo scrie ca echipa nationala a Romaniei este cel mai accesibil adversar din urna a doua valorica pentru tragerea la sorti a preliminariilor Euro-2008, care va avea loc vineri, la Montreux (Elvetia).
"Sa vedem cu cine am putea pica daca zeii isi intorc privirea spre noi. Din prima urna valorica ar fi bine cu Grecia, iar din a doua ar fi Romania, care nu s-a calificat la ultimele trei turnee finale in ciuda unei generatii talentate. In prima urna, Grecia este cel mai slab adversar, iar daca Tara Galilor ar cadea si cu Romania, atunci ar fi o raza de speranta pentru noi", a scris sursa citata.
Reprezentativa Romaniei a mai intilnit nationala Tarii Galilor in preliminariile CM-1994, invingind cu 5-1 la Bucuresti si cu 2-1 la Cardiff, ultima fiind decisiva pentru calificarea "Generatiei de aur" la competitia din SUA.
Comentind posibilii adversari ai Scotiei, nationala aflata in urna a patra, The Times noteaza ca din urna a doua ar fi de preferat Turcia sau Romania.
Intr-un interviu publicat pe site-ul UEFA, atacantul elvetian Stephane Chapuisat, care evolueaza la Lausanne, a declarat ca, pentru el, momentul cel mai placut la echipa nationala il reprezinta partida cu Romania de la CM-1994, scor 4-1, in care a si inscris un gol. "Cistigind acea partida, ne-am calificat in optimi", a comentat Chapuisat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii