Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premii in valoare de 2.000 de lei la Concursul "Rural math" de la Surdila Greci

La prima editie a concursului de matematica destinat elevilor din mediul rural, "Rural math", au participat 82 de elevi din scolile de la: Bordei Verde, Galbenu, Jirlau, Mircea Voda, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Ulmu si Visani. Actiunea a fost initiata de profesorul de matematica Stefanut Ciochina, in cadrul Spring Day, la scoala Surdila Greci, cu sprijinul directorului Iulia Vutino. Comisia organizatorica a fost formata din inspectorul de matematica Nicolae Catalin Stanica - presedinte; primarul din Surdila Greci, Ionel Meirosu - vicepresedinte; prof. Ciprian Stefanescu - secretar, profesor la Scoala "Mihai Eminescu"; prof. Iulia Vutino, director Scoala Surdila Greci; prof. Stefanut Ciochina, profesor de matematica la scoala Surdila Greci; prof. Petrea Buzea de la LPS; prof. Rudi Pasici, de la Scoala "C. S. Aldea" si Anisoara Bordei, reprezentant al parintilor.
Inspectorul de matematica, prof. Catalin Stanica, a precizat ca subiectele au fost de nivel mediu, la clasele a V-a si a VI-a au fost de tip grila, la clasa a VII-a au urmarit modelul tezei unice, iar la clasa a VIII-a s-a mers pe formatul si continutul subiectelor pentru Testarea Nationala. La clasele a V-a si a VI-a au fost combinate probleme de perspicacitate cu probleme clasice din programa scolara. Subiectele au fost elaborate de profesorii Catalin Stanica si Stefanut Ciochina, iar din comisia de evaluare a subiectelor au facut parte profesorii: Stefanut Ciochina, Rudi Pasici, Ciprian Stefanescu, Petrea Buzea. S-au acordat 19 premii si 13 mentiuni. Premiul I a valorat 100 de lei, premiul II - 75 de lei, iar premiul al III-lea - 40 de lei.
La clasa a V-a au fost premiati elevii: Roxana Zainea din Ulmu - premiul I, Valentina Vasile si George Aloman, ambii din Gaiseanca, - premiul II, iar Ramona Vasai din Gaiseanca, Alexandru Vaceanu din Surdila Greci si Mariana Comanoiu din Horia - premiul III.
Si la clasa a VI-a au fost mai multi premianti: Alexandru Lupu din Ulmu a luat premiul I, Viorel Dobre din Satuc, premiul II, iar Milica Iconaru din Ulmu, Mirela Mocanu si Cristina Prodan din Gaiseanca, Cristiana Meirosu din Horia si Roxana Popa din Mircea Voda - premiul III. La clasa a VI-a s-a acordat un bonus de 25 de lei elevului Alexandru Lupu, care a reusit sa obtina nota 10. La clasa a VII-a s-au acordat trei premii: Georgiana Bulancea din Jirlau - premiul I, Adriana Sandru din Ulmu - premiul II si Tatiana Biciin din Mircea Voda - premiul III.
Si la clasa a VIII-a s-au acordat doar trei premii: Alin Serban din Bordei Verde a luat premiul I, Daniel Mocanu din Surdila Greci a obtinut premiul II, iar Teodor Mardale din Ulmu, premiul III.
S-au mai acordat ca premii: camasi, reviste, culegeri de matematica si agende, in total, aproximativ 2.000 de lei.
Cu aceeasi ocazie, s-a lansat nr. 5 al revistei "Orizonturi", editata de Scoala din Surdila Greci. Premiile au fost asigurate de societatile comerciale "Apogeus" si "Valmet", Scoala Surdila Greci si Primaria Surdila Greci.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii