Mergi la conţinutul principal

Premii pentru 100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie

* Primăria Municipiului Brăila a organizat, miercuri, un eveniment dedicat cuplurilor care au aniversat 50 de ani de căsnicie * aceștia au primit un premiu de 1.000 lei, diplome și flori * festivitatea de premiere a avut loc în Sala Oglinzilor a Teatrului ”Maria Filotti” iar familiile prezente au avut parte și de un spectacol susținut de artiști ai Casei de Cultură Brăila

 

Primăria Municipiului Brăila a oferit premii și un moment frumos pentru 100 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsnicie. Evenimentul a avut loc, miercuri, în Sala Oglinzilor a Teatrului ”Maria Filotti”. Municipalitatea le-a oferit familiilor prezente un spectacol susținut de artiști ai Casei de Cultură Brăila, o diplomă, o floare, precum și un premiu de 1.000 lei.

”Este o tradiție frumoasă pe care o organizăm la Primăria Municipiului Brăila pentru a sărbători modelul de viață oferit de familiile care au peste 50 de ani de căsnicie. Aceste familii au dat dovadă de înțelegere, respect și prin puterea dragostei au reușit să își educe copiii, nepoții și să construiască lucruri frumoase pentru Municipiul Brăila. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut, le doresc sărbători fericite și «La mulți ani!»”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Acesta a punctat că cele mai longevive cupluri au avut 62 de ani, respectiv, 63 de ani de căsnicie. De asemenea, edilul-șef a ținut să anunțe că toate familiile care au împlinit 50 de ani de căsnicie și care au domiciliul în Municipiul Brăila pot depune o cerere la Direcția de Asistență Socială (Strada Școlilor nr. 64), însoțită de copii ale actelor de identitate și certificatul de căsătorie. În ordinea depunerii cererilor, aceștia vor primi ulterior invitații din partea Primăriei în momentul în care se va mai organiza următoarea festivitate de premiere.

Potrivit primarului, acesta a fost al doilea astfel de eveniment organizat în 2022, din totalul de cinci propuse.

Reamintim că în luna aprilie consilierii municipali au aprobat un nou regulament în baza căruia se acordă diplome de fidelitate și un premiu în bani cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Pe scurt, suma a fost mărită de la 500 lei la 1.000 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro