Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premiera despre animalute la Teatrul de Papusi Carabus

Luni a avut loc premiera spectacolului muzical "In cautarea unui cintecel", care l-a avut pe Alexandru Jula in rolul principal. Cunoscutul interpret le-a cintat celor mici diferite piese muzicale ce au avut ca subiect animalele domestice. Directorul teatrului, actorul Florin Chirpac, a spus ca au avut aceasta initiativa din dorinta de a invata copiii sa iubeasca animalele. Tot la Teatrul Carabus se mai afla in pregatire spectacolul "Morile de vint ale lui Sancho Panza", regia Mihai Paun, scenografia Anca Tofan, iar muzica Cristi Doicu, echipa care a mai realizat si alte montari de succes la teatrul de papusi. Premiera este planificata pentru inceputul lunii martie.
"Noi muncim, le oferim copiilor premiere, spectacole frumoase, care sa-i ajute sa stea departe de manele si roboti, insa ne confruntam cu o mare problema. Cladirea in care functionam a fost revenidcata si, conform legii, pina vom avea un alt spatiu trebuie sa platim chirie, o suma care nu este deloc de neglijat. Cred ca orasul are nevoie de un teatru de papusi si sper ca vom primi un alt sediu. Din cite am inteles, exista dorinta administratiei locale de a rezolva problema, asa ca la toamna sper sa nu mai avem aceste griji", a spus directorul Florin Chirpac.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii