Mergi la conţinutul principal

Premieră la Brăila

* Hobby Auto Sport a organizat Gala Campionilor din Campionatul Național de Autoslalom – ediția 2020 * evenimentul a avut loc pe Faleza Dunării

 

Situația excepțională cauzată de pandemia de COVID-19, a pus Federația Română de Automobilism Sportiv în imposibilitatea de a organiza, la nivel național, Gala Campinilor FRAS 2020.

În acest context, Consiliul Federal al FRAS a decis ca festivitatea de premiere a sportivilor pentru sezonul competețional 2020 să fie efectuată prin intermediul comisiilor sportive ale fiecărei discipline, la începutul sezonul 2021. Astfel că premierea primilor trei clasați din cadrul Campionatului Național de Autoslalom, a fost programată pentru 26 martie, 2021, pe Faleză, la Brăila. Dar premierea a fost din nou amânată din cauza situației pandemice.

Așteptarea a luat sfârșit marți, 8 iunie, zi în care clubul organizator al Campionatului Național de Autoslalom, Hobby Auto Sport Brăila, a organizat, în sfârșit festivitatea de premiere de la această ramură a automobilismului sportiv.

“După cele 5 etape din 2020, după cele 61 de starturi, primii pe clase,  conform clasamentului general, mai precis câștigătorii primelor trei  locuri, și-au primit trofeele. Din clubul nostru, Hobby Auto Sport Brăila, au urcat pe podium 4 piloți seniori și 2 juniori. Festivitatea a fost o  premieră la Braila, întrucât și locația și data s-au stabilit conform  restricțiilor impuse de pandemie și abia acum am putut să o organizăm. Au participat și familiile juniorilor sub 18 ani, care înțeleg și  susțin pasiunea lor pentru concursuri auto. Au primit medalii și arbitrii  care au participat la etapele din 2020”, ne-a declarat Valentin Nemțanu, președintele clubului .Hobby Auto Sport Brăila.

 

Lista premiaților

Clasa juniori

1. Cristian Adrian Bosoi

2. Gabriel Petre Solca 

 

Clasa 1 (până la 1400 cmc)

1. Cristian Adrian Bosoi

2. Daniel Crăciun

3. Gabriel Petre Solca

 

Clasa 2 (1400 cmc – 1600 cmc)

1. Valentina Ion

2. Emil Dobre

 

Clasa 3 (1600 cmc – 2000 cmc)

1. Valentin Nemțanu

2. Florin Ivan

3. Eugen Ercuță

 

Clasa 4 (peste 2000 cmc)

1. Tudorel Negrea

2. Ionela Covalschi

3. Andrei Petrescu

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro