Mergi la conţinutul principal

Pregatire on-line pentru informatica

Incepind din luna ianuarie, 56 de elevi de la clasele de informatica din toate unitatile scolare de invatamint liceal participa la o pregatire on-line de performanta in informatica. Aceasta este structurata pe trei grupe de virsta: gimnaziu, a IX-a - a X-a si a XI-a - a XII-a, participantii fiind selectati la nivelul fiecarei scoli. Sint organizate astfel runde saptaminale de pregatire, in cadrul fiecareia fiind studiate elemente teoretice cu aplicatii si doua probleme propuse spre rezolvare in unul dintre limbajele de programare Pascal, C sau C^^. Inscrierea si autentificarea elevilor, transmiterea problemelor si a rezolvarilor elevilor, clasamentul pe fiecare runda si clasamentul general se realizeaza pe site-ul oficial "www.eduitbr.ro" la sectiunea "Pregatire elevi". Scopul acestei actiuni este acela de a antrena suplimentar elevii pentru competitiile de informatica si pentru a stimula pasiunea pentru acest domeniu. Pregatirea elevilor on-line este coordonata de prof. Gina Stanciu, inspector de specialitate, si prof. Nistor Mot de la Colegiul National "Nicolae Balcescu".
Incepind cu aceasta saptamina, o astfel de pregatire on-line pentru informatica se va desfasura si pentru elevii din gimnaziu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro