Mergi la conţinutul principal

Prefectura vrea să modernizeze clădirile de la Paşapoarte şi Permise

• prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, a anunţat că a depus deja o solicitare pentru includerea celor două sedii în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social

 

Clădirile în care funcţionează Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor simple şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor vor îmbrăca haine noi. Asta şi-a propus Prefectura Brăila, care a anunţat printr-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei că cele două sedii vor fi modernizate prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, după ce prefectul Cătălin Boboc a făcut o solicitare în acest sens.

“Pentru că în secolul 21 este de neacceptat ca brăilenii, fie ei de o parte sau de alta a ghişeelor, să primească ori să ofere servicii într-un sediu vechi şi în condiţii improprii, cu igrasie, praf şi tavane dărâmate. Pentru că nu e firesc ca, în secolul 21, mai ales în centrul Brăilei, să funcţioneze un sediu al serviciilor publice comunitare, cu săli de aşteptare neîncăpătoare, fără scaune, fără căldură ori aer condiţionat vara, cu toaletă în curte şi cu o sală a arhivelor ce lasă de dorit, prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc a depus la Compania Naţională de Investiţii o solicitare privind includerea în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social a obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea sediului serviciilor publice comunitare din subordinea Instituţiei Prefectului-Judeţul Brăila». Aşadar, facem tot ce putem pentru ca activitatea celor două instituţii să se desfăşoare la cel mai bun nivel, atât pentru solicitanţii serviciilor cât şi pentru angajaţi”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Prefecturii.

De asemenea, în postare se mai precizează că astfel de proiecte vor continua.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro