Skip to main content

Prefectul are un nou sef de Cancelarie

Prefectul judetului, Mihaela Marcu, are un nou director de cancelarie, in persoana Franciscai Mihaela Dumitru. Ea era 39 de ani, este casatorita, are un copil, este inginer si a fost aleasa de prefect pentru aceasta functie in baza unei relatii interumane foarte bune. Dumitru a ocupat functia de sef al Reprezentantei Uniunii Transportatorilor Rutieri din Romania pe judetele Braila, Galati, Tulcea si a fost membru in Consiliul Consultativ al AJOFM Galati si Tulcea. "Sintem vechi cunostinte, avem o relatie foarte buna, dar nu am fost colege de munca, nu am lucrat impreuna. Am avut trei variante, una sugerata de un ziarist, pe care am respins-o, pentru ca nu aveam o relatie apropiata cu persoana in cauza, alta, un foarte bun jurist, dar care era barbat si, de ce sa nu recunosc, am preferat o femeie. Francisca Dumitru a fost alegerea mea, nu a fost o sugestie din partea nimanui. Mi-am dorit un om in care sa am incredere, cu care sa ma inteleg perfect, pentru ca este o responsabilitate mare si trebuie ca totul sa mearga foarte bine".
Noul sef al cancelariei isi incepe activitatea din data de 22 octombrie, in urma vacantarii postului de director Cancelarie Prefect, prin demisia Gianei Maria Patrascu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu