Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prefectul are un nou sef de Cancelarie

Prefectul judetului, Mihaela Marcu, are un nou director de cancelarie, in persoana Franciscai Mihaela Dumitru. Ea era 39 de ani, este casatorita, are un copil, este inginer si a fost aleasa de prefect pentru aceasta functie in baza unei relatii interumane foarte bune. Dumitru a ocupat functia de sef al Reprezentantei Uniunii Transportatorilor Rutieri din Romania pe judetele Braila, Galati, Tulcea si a fost membru in Consiliul Consultativ al AJOFM Galati si Tulcea. "Sintem vechi cunostinte, avem o relatie foarte buna, dar nu am fost colege de munca, nu am lucrat impreuna. Am avut trei variante, una sugerata de un ziarist, pe care am respins-o, pentru ca nu aveam o relatie apropiata cu persoana in cauza, alta, un foarte bun jurist, dar care era barbat si, de ce sa nu recunosc, am preferat o femeie. Francisca Dumitru a fost alegerea mea, nu a fost o sugestie din partea nimanui. Mi-am dorit un om in care sa am incredere, cu care sa ma inteleg perfect, pentru ca este o responsabilitate mare si trebuie ca totul sa mearga foarte bine".
Noul sef al cancelariei isi incepe activitatea din data de 22 octombrie, in urma vacantarii postului de director Cancelarie Prefect, prin demisia Gianei Maria Patrascu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii