Mergi la conţinutul principal

Președintele secției de votare nr. 82 de la Liceul «Anghel Saligny», înlocuit după ce ar fi consumat alcool

* autoritățile competente au fost sesizate de către mai multe persoane despre această situație * BEJ Brăila a transmis la AEP informațiile necesare, astfel că Autoritatea va trage la sorți un alt președinte * secția a fost preluată de locțiitor, iar procesul de votare nu a fost afectat

 

Turul doi al alegerilor prezidențiale a debutat cu un mic incident la o secție de votare din municipiu. Mai multe persoane au sesizat faptul că președintele secției nr. 82 din cadrul Liceului „Anghel Saligny” ar fi consumat alcool. Imediat, la fața locului au sosit polițiștii, dar și trei membri ai Biroului Electoral Județean Brăila. A fost luată decizia ca președintele respectiv să fie înlocuit, conform legislației. Astfel, în timp ce toate atribuțiile au fost preluate de locțiitor, BEJ Brăila a înștiințat Autoritatea Electorală Permanentă, instituție care urmează să stabilească un nou președinte, prin tragere la sorți. Ulterior, persoana ce va fi desemnată se va prezenta la secția nr. 82.

BEJ Brăila a subliniat că acest incident nu a afectat în niciun fel procesul de votare. „Se pare că președintele secției de votare era într-o imposibilitate a îndeplinirii atribuțiilor. Va fi înlocuit conform legii. Procesul de votare nu a fost afectat”, ne-a precizat președintele BEJ, judecător Chiroi Anamaria.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro