Mergi la conţinutul principal

Povestea lui Harap Alb continuă în cel mai nou număr al revistei “HAC!”

• singura publicaţie profesionistă din România dedicată benzilor desenate a ajuns la numărul 28

 

 

A apărut un nou număr al revistei de benzi desenate “HAC!”, publicaţie care i-a transformat pe Harap Alb şi pe tovarăşii săi de aventuri în supereroi ce pot rivaliza lejer cu mult mai celebrii Superman ori Spiderman.

 

Pe un scenariu realizat de scriitorul Marian Coman, cu desene de Andrei Moldovan şi culori de Daniel Rosa Duran, “HAC!” continuă de mai bine de patru ani să ducă mai departe povestea lui Harap Alb într-un univers fantasy de extracţie românească.

 

Pe lângă “Harap Alb continuă”, numărul 28 al revistei mai conţine benzile desenate “Oul Pierzaniei” de Tudor Popa precum şi “Fergonautul” şi “Înăuntrul acesteia înafara celeilalte”, ambele de Viorel Pîrligras.

Şi universul TFB, o reinterpretare în cheie postapocaliptică a poveştii “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, continuă în revistă cu “Ordinul Efemeridelor”, o bandă desenată de Bogdan Chelaru pe un scenariu de Mihai Ionaşcu. La rândul său, Beniamin Vasile duce mai departe “Fluviul Şoaptelor”, o adaptare în stil manga a cărţii cu acelaşi nume. În plus, un nou episod din romanul în foileton “Haiganu. Furia Oarbă” de Marian Coman, a doua carte a Zeului Osândit.

 

“HAC!” este singura revistă profesionistă din România dedicată benzilor desenate. Apare în fiecare lună pe data de 15 şi poate fi găsită la chioşcuri, librării şi benzinării din toată ţara, dar şi pe www.supererou.ro, site-ul dedicat consumatorilor din comics din România.

 

Mai multe detalii, pe www.harapalbcontinua.ro

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro