Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Post de jandarmi la Baraganu

Locuitorii din Baraganu se vor simti de acum mai in siguranta, deoarece jandarmii vor veghea permanent asupra lor, in vederea prevenirii actelor de violenta si asigurarii linistii si ordinii publice. Ieri, in prezenta sefului Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila (IJJ), colonel Vasile Silion, a fost inaugurat sediul Grupei de Sprijin si Interventie Baraganu, care este o subunitate din cadrul Sectiei de Jandarmi Insuratei, care va functiona intr-un spatiu pus la dispozitie si amenajat de Primaria locala. La aceasta activitate au participat primarul localitatii Baraganu, deputatul Horia Vasioiu, consilierii locali, seful Politiei Insuratei, subcomisar Valentin Damian, cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila. Invitatii au fost intimpinati de primarul comunei, Neculai Zotoi, care s-a declarat foarte multumit ca cele doua institutii, Jandarmeria si Primaria Baraganu, si-au dat mina in realizarea unui deziderat si anume acela de a apara linistea si siguranta cetateanului.
Sectia este dotata cu un autoturism si va fi deservita de un ofiter si mai multi subofiteri, la post fiind permanent un jandarm care poate actiona oricind pentru asigurarea linistii si ordinii publice.
Colonelul Vasile Silion le-a urat succes in activitate jandarmilor care isi desfasoara activitatea in comuna si cit mai putine evenimente neplacute. "Cu sprijinul Primariei am reusit sa infiintam un Post de Jandarmi in cadrul sectiei orasului Insuratei, Grupa Baraganu, dind astfel viata acestei subunitati infiintate in conformitate cu Legea 550 si care a intrat in functiune o data cu noul statut de organizare al Inspectoratului de Jandarmi. Sectia Insuratei este deservita de un ofiter si un numar de subofiteri, in compunerea sectiei intra mai multe posturi de paza de la diferite institutii ale statului, Judecatorie, Parchet, Trezorerie, precum si o unitate de sprijin si interventie, aici la Baraganu. Multumim pentru acest spatiu si de conditiile deosebite create, este cel mai frumos spatiu pe care il are Jandarmeria in momentul de fata. Jandarmeria se va implica in activitatea de ordine publica a localitatii si sper ca se va mentine un climat de siguranta a cetateanului. Vom tine permanent legatura cu dumneavoastra, astfel incit toate problemele comunitatii sa fie cunoscute pentru a lua masurile legale ce se impun", a declarat seful IJJ.
La inaugurarea Postului de Jandarmi si-a facut aparitia si deputatul PD Horia Vasioiu care a precizat ca spera sa fie o buna colaborare intre Jandarmerie si autoritatile locale, astfel incit oamenii sa spuna ca au incredere in trupele de jandarmi, iar jandarmii sa spuna ca au o buna colaborare cu cetatenii din comuna.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii