Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Porumboiu ii va da in judecata pe Falemi, Raducanu si Sabin Ilie

Principalul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ii va actiona in justitie pe jucatorii Nana Falemi, Claudiu Raducanu si Sabin Ilie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ei reclama faptul ca nu au fost respectate clauzele contractuale, lucru total neadevarat. Conform ordinelor de plata, toti cei trei jucatori si-au primit sumele contractuale pina la ultimul leu", a spus Porumboiu.
Raducanu a primit 124.500 de dolari, inclusiv cu plata impozitelor catre stat, iar Falemi a primit suma bruta, el urmind sa-si plateasca singur impozitele, mentioneaza finantatorul gruparii moldave. De asemenea, Sabin Ilie a primit, in data de 26 septembrie, suma de 40.000 de dolari. Porumboiu este deranjat de faptul ca Sabin Ilie a declarat ca FC Vaslui este un club neserios si in ca nu s-a mai prezentat la echipa cu cinci etape inainte de finalul turului de campionat.
Principalul finantator al gruparii vasluiene s-a aratat optimist in privinta salvarii de la retrogradare, desi formatia ocupa ultimul loc in clasament. "Cind spun ca Vasluiul se salveaza de la retrogradare ma bazez pe stabilitatea financiara, pe nucleul de jucatori existent la echipa si pe spectatori", a precizat Porumboiu.
Adrian Porumbiu a adaugat ca se afla in tratative pentru aducerea, in aceasta iarna, a patru jucatori din strainatate, dar nu va face publice numele acestora pina cind nu vor fi perfectate contractele.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii