Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Portarul Carlos spune ca plins cind a plecat de la Boavista

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat ca a plins cind a plecat de la Boavista Porto la Steaua Bucuresti, dar a precizat ca si-a schimbat complet ideile preconcepute pe care le avea despre Romania, informeaza cotidianul O Jogo.
"Am plins cind am semnat contractul, deoarece nu vroiam sa plec. Nimeni dintre cunoscutii mei nu stia Romania si imi aminteam de niste fosti coechipieri care imi spusesera ca au ajuns la capatul lumii. Ma gindeam la cazurile lui Frechaut si Eder, care au ajuns in Rusia. Aveam o anumita neincredere, plus ca m-am simtit bine la Boavista, unde eram tratat bine, dar dupa ce am ajuns la noua mea echipa mi-am schimbat complet parerea", a spus Carlos.
Portarul portughez s-a declarat surprins de rapiditatea cu care s-a realizat transferul sau la Steaua, doar intr-o zi. "Nimeni nu se astepta sa plec, mai ales ca imi mergea bine la Boavista, unde treceam printr-un moment fast. Plecarea mea a ajutat Boavista si m-a ajutat si pe mine. Daca am semnat contractul vietii mele? Nu, nu. Sper sa nu fie asa", a spus, rizind, Carlos.
Intrebat daca nu era mai bine sa astepte sa fie solicitat de o grupare cu nume din Portugalia, Carlos a raspuns: "Cluburile de aici nu vad valoarea reala a jucatorilor portughezi, prefera straini. Exista posibilitatea sa ajung la un asemenea club mare si sa nu joc. Mie imi place sa joc. Am preferat sa plec".
Carlos a venit in Romania duminica, impreuna cu delegatia stelista care a efectuat un stagiu in Cipru si imediat a plecat spre Portugalia. El se va intoarce astazi, pentru a se alatura echipei, care incepe pregatirile pentru meciul cu SC Heerenveen, programat pe 15 februarie, pe stadionul Abe Lenstra, de la ora 20.15, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA.
In timpul celor doua zile petrecute in Portugalia, Carlos a trecut pe la stadionul Do Bessa, unde si-a luat la revedere de la fostii colegi si de la antrenori.
Carlos Alberto Fernandes a semnat cu FC Steaua un contract pe trei ani si jumatate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii