Mergi la conţinutul principal

Pompierii voluntari din Movila Miresii şi cei de la Şantierul Naval, cei mai buni din judeţ

• Stadionul Municipal a găzduit, în perioada 10 - 12 iunie, etapa judeţeană a concursului profesional al Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

 

Pompierii voluntari brăileni s-au întrecut pe Stadionul Municipal, în cadrul etapei judeţene a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, eveniment organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea”, în perioada 10 - 12 iunie. Ca de obicei, prin organizarea unei astfel de competiţii s-a urmărit dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile private pentru situaţii de urgenţă, pe de o parte şi între acestea şi serviciile profesioniste, pe de altă parte.

La startul competiţiei s-au aliniat 23 echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile: Făurei, Însurăţei, Berteşti de Jos, Bordei Verde, Cazasu, Ciocile, Dudeşti, Gropeni, Frecăţei, Jirlău, Movila Miresii, Rîmnicelu, Romanu, Roşiori, Stăncuţa, Surdila Găiseanca, Surdila Greci, Traian, Tudor Vladimirescu, Tufeşti, Unirea, Viziru  şi patru echipaje ale Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă: Vard Brăila SA, Carrefour SA Brăila, Dedeman Brăila şi OMV Petrom Oprişeneşti.

Concursul a constat în parcurgerea a trei probe practice, respectiv ştafeta 4x100 m, pista de îndemânare şi viteză şi realizarea unui dispozitiv de intervenţie.

La finalul competiţiei, la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, pe primul loc s-a situat echipajul SVSU Movila Miresii, urmat de echipajul SVSU Ciocile şi cel al SVSU Tudor Vladimirescu.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, cei mai buni au fost pompierii de la SC VARD Brăila SA. Pe locul doi s-a situat echipajul “Carrefour” SA, iar pe trei 

OMV Petrom Oprişeneşti.

Echipajele clasate pe primul loc vor participa la faza interjudeteană a concursului, care va fi organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro