Mergi la conţinutul principal

Pompierii din patru judeţe s-au luat la întrecere în Brăila

• etapa a III-a zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă a fost găzduită de Stadionul Municipal, în perioada 25 - 27 iulie

 

În perioada 25 - 27 iulie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila a organizat, pe Stadionul Municipal, etapa a III-a zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Galaţi, Vaslui, Vrancea şi Brăila. Competiţia a constat în parcurgerea a patru probe practice, respectiv scara de fereastră, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pista cu obstacole pe 100 m şi ştafeta 4 x 100 m.

După parcurgerea probelor, s-au stabilit câştigătorii, podiumul arătând după cum urmează: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” al judeţului Vrancea - locul I; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi - locul II; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui, locul III.

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila s-a clasat pe locul I la proba “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” şi locul II la probele “Scara de fereastră” şi “Pista cu obstacole pe 100 m”.

Câştigătorii au primit diplome şi cupe de la organizatori.

Cei ce au obţinut locul I în primii 10 pe ţară vor participa la etapa naţională a concursului ce se va desfăşura în luna august, în Iaşi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro