Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompierii braileni implinesc 175 de ani

In acest week-end, cu ocazia implinirii a 175 de ani de la prima atestare documentara a pompierilor braileni, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila va organiza si desfasura o serie de manifestari, pentru a marca asa cum se cuvine acest eveniment.
Startul manifestarilor va fi dat simbata, cu incepere de la ora 10.00, pe platoul din Piata Independentei, unde cel mai tinar contingent de militari incorporati la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta "General Eremia Grigorescu" din Galati si, respectiv, "Dunarea" al judetului Braila, vor depune juramintul de credinta fata de patrie. La acest moment unic din viata fiecarui tinar vor fi prezenti reprezentanti ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, administratiei publice locale etc. In aceeasi zi, incepind cu ora 18.00, la Casa Tineretului, ansamblul artistic "Ciocirlia" al Ministerului Administratiei si Internelor va prezenta spectacolul folcloric "Arza-te-ar focu' de dor", unde isi vor da concursul artistii Aneta Stan, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Ionut Sidau si Nicolae Datcu, alaturi de vestiti solisti instrumentisti.
Manifestarile vor continua si a doua zi, cu incepere de la ora 10.00, in holul Casei Tineretului, unde va putea fi admirata expozitia de lucrari plastice executate de elevi ai Liceului de Arta "Hariclea H. Darclee" cu tema "Pompierii braileni la datorie". De la ora 11.00, acelasi ansamblu artistic, "Ciocirlia", va oferi inca un spectacol de muzica populara, cu intrare gratuita pentu toti brailenii iubitori ai acestui gen.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii