Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompier desfigurat in bataie

Un tinar de 25 de ani, angajat ca pompier civil la Teatrul "Maria Filotti", a fost atacat in plina strada, de niste necunoscuti si a incasat o bataie zdravana, ajungind la spital, cu mandibula fracturata.
Ionel Paraschiv (foto) ne-a declarat ca duminica seara, pe la 20.45, se intorcea de la serviciu si se indrepta spre casa, pe Calea Galati.
"In apropiere de intersectia cu Str. Grivita, s-a apropiat de mine un individ saten, de circa 1,75 m, imbracat cu o geaca tip motor, cu embleme. Cind a ajuns linga mine, m-a lovit din senin, direct in figura, fara a spune nimic. Am observat ca in ajutorul lui mai veneau alti 3 indivizi si, ca sa scap, am fugit. Nu mi-au luat nimic, nici macar telefoanele mobile, de unde rezulta ca nu jaful a fost scopul atacului. Probabil m-au confundat cu altcineva, altfel nu imi explic", ne-a povestit victima agresiunii.
Tinarul ne-a mai declarat ca a reusit sa alerge pina in apropiere de Piata Saraca, unde s-a intilnit cu un prieten, care a anuntat Salvarea. In stare de soc si cu singele siroind din gura, tinarul atacat in plina strada a fost transportat la Spitalul Judetean, unde, potrivit dr. Horia Dragoi, purtatorul de cuvint al institutiei, a ramas internat, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii