Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompier desfigurat in bataie

Un tinar de 25 de ani, angajat ca pompier civil la Teatrul "Maria Filotti", a fost atacat in plina strada, de niste necunoscuti si a incasat o bataie zdravana, ajungind la spital, cu mandibula fracturata.
Ionel Paraschiv (foto) ne-a declarat ca duminica seara, pe la 20.45, se intorcea de la serviciu si se indrepta spre casa, pe Calea Galati.
"In apropiere de intersectia cu Str. Grivita, s-a apropiat de mine un individ saten, de circa 1,75 m, imbracat cu o geaca tip motor, cu embleme. Cind a ajuns linga mine, m-a lovit din senin, direct in figura, fara a spune nimic. Am observat ca in ajutorul lui mai veneau alti 3 indivizi si, ca sa scap, am fugit. Nu mi-au luat nimic, nici macar telefoanele mobile, de unde rezulta ca nu jaful a fost scopul atacului. Probabil m-au confundat cu altcineva, altfel nu imi explic", ne-a povestit victima agresiunii.
Tinarul ne-a mai declarat ca a reusit sa alerge pina in apropiere de Piata Saraca, unde s-a intilnit cu un prieten, care a anuntat Salvarea. In stare de soc si cu singele siroind din gura, tinarul atacat in plina strada a fost transportat la Spitalul Judetean, unde, potrivit dr. Horia Dragoi, purtatorul de cuvint al institutiei, a ramas internat, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii