Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politisti accidentati de un sofer italian

Miercuri noapte, un italian de 49 de ani a intrat cu masina in doi politisti, in incercarea de a scapa de acestia, deoarece fusese prins incalcind legea. Barbatul a fost oprit in trafic de un echipaj al Politiei rutiere care, observind ca barbatul miroase puternic a alcool, i-a cerut acestuia sa coboare din masina si sa sufle in fiola. Italianul a devenit, insa, recalcitrant, a urcat la volan si a demarat in forta, luindu-i pe capota pe doi dintre politisti. Dupa citiva metri, cei doi s-au pravalit pe asfalt, ranindu-se la mina si la sold, insa au pornit imediat pe urmele soferului, anuntindu-si si colegii prin statie. Italianul a fost gasit si blocat in trafic dupa citeva minute, dupa care a fost condus la spital, unde a facut un adevarat circ, reclamind ca ar fi fost batut si refuzind sa permita sa i se recolteze probe de singe.

Totul s-a petrecut putin dupa miezul noptii, cind un echipaj al Politiei rutiere, format din doi agenti, a tras pe dreapta o masina inmatriculata in Roma, care mergea serpuit pe sosea, la intersectia strazilor Scolilor si Ana Aslan. De cum au dat ochii cu soferul, cetateanul italian Alessandro B., oamenii legii si-au dat seama ca acesta este baut, deoarece emana un puternic miros de alcool, si i-au solicitat sa le dea actele si sa sufle in fiola, lucru pe care soferul l-a refuzat. Suparat, italianul a inceput sa faca scandal, iar un
politist comunitar care tocmai trecea prin zona, in drum catre casa,
si-a dat seama ca este ceva in neregula si s-a oprit, oferindu-si
ajutorul agentilor. Intre timp, furios, italianul a incercat sa-i smulga actele unuia dintre politisti, a urcat in fuga la volan, a demarat si i-a luat pe capota pe unul dintre agenti si pe politistul comunitar, care s-au postat in fata jeepului sau, in speranta ca il vor opri. "Ca urmare, in mod voluntar, cetateanul italian a apasat pedala de acceleratie puternic, demarind in viteza, moment in care a acrosat cu partea laterala dreapta pe unul dintre cei doi agenti de politie, care efectuase semnalul regulamentar de oprire si un martor ocular, care se afla in apropierea politistului. Imediat s-a trecut la urmarirea lui B. Alessandro de catre mai multe echipaje de politie, iar la scurt timp de la producerea evenimentului acesta a fost imobilizat in trafic, pe o strada din Braila", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.

Soferul i-a acuzat pe politisti ca l-au batut

In ciuda faptului ca erau raniti, politistii au urcat in masina, au anuntat prin statie colegilor evenimentul si au plecat si ei in urmarirea soferului. Dupa aproximativ 5 minute, jeepul a fost blocat in trafic pe Calea Galati, iar conducatorul auto, care era foarte recalcitrant, a fost incatusat. Transportat la spital, individul a facut un adevarat circ si a reclamat ca el ar fi fost cel lovit de oamenii legii: "Astept avocat, ca e dreptul meu, ca am fost batut pentru nimica! Nu am furat, nu am murit, nu am mintit nimic!", a spus soferul la spital.
In urma evenimentului, si cei doi politisti au ajuns la spital, agentul alegindu-se cu o contuzie la mina stinga, iar politistul comunitar cu o contuzie la soldul sting. "A incercat sa-i smulga actele colegului meu din mina, dupa care s-a suit la volan, a demarat si am fost accidentat atit eu cit si un alt cetatean, care venise in sprijinul nostru. Dupa circa 5-6 metri, dupa ce atit cetateanul, cit si eu ne-am aflat pe capota autoturismului jeep, am cazut, iar autoturismul si-a continuat deplasarea", a spus agentul Cosmin Munteanu.
Politistii au intocmit dosar penal, italianul fiind cercetat pentru ultraj si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Mai mult, politistii au descoperit ca italianul circula cu un permis expirat din luna iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii