Skip to main content

Politica de doi lei, facuta cu politicieni de doi bani

PLD-ul local se incapatineaza sa organizeze conferinte de presa pregatite de mintuiala, conduse de Ghiorghe Gore si in care gazdele sint nemultumite ca ziaristii le adreseaza intrebari. In ciuda faptului ca nu prea au nimic de spus, liberal-democratii braileni sint hotariti sa tina saptaminal conferinte de presa, in care sa nu faca altceva decit sa-l atace pe dr. Stefan Mihailescu, dusmanul personal al liderului lor, Dan Sabau, si pe liberali, dusmanii lor personali. Ultima conferinta de presa de acest gen a avut loc ieri, cind PLD-istii au adus un coleg de-al lor, un anume Ionescu, ce a anuntat ca are de gind sa denunte abuzurile facute de primarul liberal Constantin Cibu, venind cu un adevarat dosar, cu documente, din care ziaristii si-au dat seama imediat ca el pleda de fapt cauza propriei neveste... Atentionat ca daca vrea sa-si rezolve problemele personale cu Primaria, ar trebui s-o faca in instanta, nu in conferintele de presa, Ionescu a replicat iritat ca i s-au cerut argumente in sprijinul declaratiei sale ca Cibu face abuzuri intolerabile, si ca el si colegii sai nu cunosc decit cazurile rudelor... Mai mult, Ionescu a vorbit despre teroarea la care este supus el personal si colegii sai de partid, liberal-democrati, de catre liberalii lui Cibu, care "ii ameninta si-i baga in pivnite, prin organele lor represive". Intrebat fiind daca, personal, a fost bagat in vreo pivnita de organul represiv al lui Cibu, Ionescu a explicat ca da, i s-a intimplat, pe vremea comunistilor, cind si Cibu era comunist, deci era si aparatul sau represiv.
Pe de alta parte, Ionescu a vorbit despre "fruntasii PSD-isti" cu care colaboreaza Cibu, iar cind i s-au cerut nume, l-a nominalizat pe Sorin Costin. Intrebat fiind de unde pina unde, Costin este fruntas PSD-ist, el fiind liberal, Ionescu ne-a expus rationamentul sau: Sorin Costin este partener de afaceri al lui Gheorghe Bunea Stancu si cotizeaza la PSD si, deci, este fruntas PSD-ist.

Atacuri ce vizeaza viata personala si sanatatea adversarilor

Nici Ghiorghe Gore nu s-a dovedit a fi mai departe de colegul sau. Gore este exasperat ca ziaristii nu-l lasa sa-si exprime vorbele pe care si le pregateste inainte de fiecare conferinta de presa si ca i se pun intrebari. Intrebari care cer argumente in sprijinul afirmatiilor pe care le face pe un subiect sau altul, si pe care Gore este complet incapabil sa le dea. Astfel incit de fiecare data cind este pus in dificultate, recurge la solicitarea de a se reveni la punctele trecute pe ordinea de zi a conferintei si incheie admitind ca nu are argumente coerente pentru ceea ce afirma, fiind vorba doar de impresii personale. Cum n-a inteles ratiunea unei conferinte de presa, ii mai explicam o data ca, daca nu vrea sa fie intrebat nimic, trebuie sa trimita pe fax sau pe mail comunicate de presa catre redactii, la care, firesc, ziaristii n-au cum sa reactioneze prin intrebari.
In acelasi context, in loc sa atace teme de interes comunitar, PLD-istii braileni se dedau la atacuri nedemne impotriva unor fosti colegi liberali, reclamind pina si ajutoarele financiare pe care acestia le-au primit din partea CLM, cu acordul consilierilor, deci, legal, pentru operatii care le-au salvat viata. Atentionati ca se coboara la un nivel intolerabil, cu atacurile lor politice, acelasi Ionescu a opinat ca, pina la urma, sint multi braileni care au boli incurabile, si nu toti primesc ajutoare de la CLM, deci e normal sa reclami avantajele de care a beneficiat o anumita persoana, in calitatea de liberal si consilier.
Si ca sa fie clar nivelul PLD-istilor care isi propun sa salveze Braila din marasmul economic si social in care se afla, mentionam si faptul ca la prima conferinta de presa, la care si-au prezentat echipa, Ghiorghe Gore a trebuit sa citeasca numele colegilor pe care-i avea alaturi, dupa foaie, dat fiind ca nu le cunostea pe de rost.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu