Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia Comunitara a aplicat 618 amenzi

Politistii comunitari braileni au aplicat, in luna iunie, nu mai putin de 618 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 37.765 RON (377,6 milioane de lei vechi). Cele mai multe amenzi - 219, in valoare de 11.125 RON - au fost date brailenilor prinsi in timp ce calatoreau fraudulos cu mijloacele de transport ale "Braicar". In piete, pentru incalcarea regulelor de comert si tulburarea ordinii si linistii publice, au fost amendate 147 de persoane. Sanctiunile aplicate acestora insumeaza 7.630 RON. Totodata, impreuna cu reprezentanti ai directiilor de specialitate din cadrul Primariei, politistii comunitari au actionat in diferite zone ale orasului, pentru depistarea brailenilor care au amenajat adaposturi pentru animale, garaje improvizate, imprejmuiri in zona locuintelor, fara a avea autorizatie in acest sens. Au fost depistate 101 persoane aflate in astfel de situatii, care au fost amendate cu suma totala de 6.150 RON, in acelasi timp inminindu-se 186 de somatii, pentru desfiintarea acestor amenajari.
In cele sapte parcari cu plata ale municipiului au fost depistati, pe parcursul lunii iunie, 70 de braileni care nu au achitat taxa de parcare, amenzile aplicate acestora insumind 4.730 RON.
"Au fost organizate si actiuni pentru depistarea persoanelor care depoziteaza moloz, materiale de constructii si gunoi menajer sau au abandonat caroserii ori au expus spre vinzare autovehicule, ocupind spatii ale domeniului public, fara a avea autorizatie in acest sens, fiind depistate 81 de persoane in astfel de situatii, fata de care s-a luat masura sanctionarii cu amenzi in valoare de 8.120 RON, conform HCLM nr. 5/2003. Tot pe parcursul lunii iunie, au fost prinse in flagrant sase persoane, care au sustras diferite bunuri, si au fost predate organelor de politie, pentru continuarea cercetarilor. In acest sens, exemplificam pe numitii D.D. si D.S., ambii din Braila, care in ziua de 19 iunie 2006, au fost suprinsi de agentii de politie comunitara dupa ce au sustras circa 400 kg fier beton striat, de la o vila aflata in contructie in statiunea Lacu Sarat. De asemenea, pe tot parcursul lunii, in zilele de simbata si duminica, s-au asigurat masuri de ordine si pastrare a curateniei la locul special amenajat de Primarie, in padurea Lacu Sarat, pentru petrecerea timpului liber, de catre cetatenii Brailei", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Antonel Colceag, directorul executiv adjunct al Politiei Comunitare Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii