Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia cauta un specialist electronist

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza concurs pentru Incadrarea din sursa externa sau interna a unui ofiter specialist (electronist) la Serviciul Politiei de Ordine Publica, din Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Braila.
Pentru a participa la consurs, candidatii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, de lunga durata, cu diploma de licenta eliberata de una dintre facultatile: Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei; Inginerie Electrica (Electrotehnica); Energetica, Automatica si Calculatoare - numai specializarea Automatica si Informatica Industriala. De asemenea, candidatii trebuie sa fie declarati "APT" medical, fizic si psihic (conform normelor si baremelor Ministerului Administratiei si Internelor); sa fie posesori ai permisului de conducere, cel putin categoria "B" sau sa faca dovada ca urmeaza cursurile unei scoli de conducatori auto; sa aiba cetatenie romana si domiciliul stabil In Romania; cunostinte de limba romana (scris si vorbit); capacitate deplina de exercitiu; cel putin 2 ani vechime In specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei; abilitati de utilizare a computerului; minimum 1,70 m pentru barbati si 1,65 m pentru femei; sa cunoasca, cel putin la nivel mediu, limba engleza si sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie In curs de urmarire penala ori de judecata, pentru savirsirea de infractiuni.
Cererile de participare la concurs vor fi depuse pina la de 31 august, la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul IPJ Braila. Mai multe relatii se pot obtine la tel. 0239/606100, interior 2111.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii