Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia canadiana sustine ca autorul atacului de la Montreal s-a sinucis

Autorul atacului de la Colegiul Dawson din Montreal s-a sinucis, tragindu-si un glont in cap, a anuntat, joi, un purtator de cuvint al politiei, in timp ce trei dintre persoanele ranite in incident se afla in spital, in stare grava, relateaza AFP.
"In urma unei autopsii preliminare s-a constatat ca Kimveer Gill a fost atins de doua gloante: unul i-a provocat o rana usoara la brat, fiind lansat cel maiprobabil de arma unui politist, iar al doilea i-a fost mortal. S-a pedepsit singur", a declarat, purtatorul de cuvint al serviciilor de securitate din Quebec.
Politia anuntase initial ca atacatorul in virsta de 25 de ani fusese ucis de politisti, precizind ca exista o ancheta in curs pentru determinarea cauzelor exacte ale decesului.
Pe de alta parte, trei persoane ranite in cursul incidentului se afla in stare grava la Spitalul General din Montreal, in timp ce una dintre ele se afla in coma profunda, a declarat un reprezentant al institutiei.
El a afirmat ca pacientii prezentau rani la cap, torace sau abdomen, fara a face insa precizari suplimentare.
Joi dimineata sase persoane erau spitalizate la unitatea de terapie intensiva, insa doua dintre ele, a caror stare de sanatate se ameliorase, au fost transferate la o alta sectie. Alti trei pacienti au fost externati, a adaugat el.
Dintre cele 19 persoane ranite in incidentul de la colegiu 11 au fost internate in spital, iar o femeie a fost ucisa de autorul atacului, un canadian in virsta de 25 de ani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii