Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politehnica Iasi divorteaza de Ionut Popa

Unul dintre actionarii clubului Politehnica Iasi, Ioan Zapodeanu, a declarat, joi, ca se gindeste la mai multi antrenori care l-ar putea inlocui pe actualul tehnician al iesenilor, Ionut Popa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Saptamina aceasta sau saptamina viitoare va avea loc o sedinta a actionarilor si atunci vom lua o decizie in privinta antrenorului Ionut Popa. Oricum, avem o lista intreaga de posibili inlocuitori pentru Ionut Popa! Unul ar fi Viorel Moldovan, care cred ca ar face treaba buna in Copou, desi nu are experienta. Mi se pare ca e la fel ca Dorinel Munteanu, care ati vazut ce a facut la CFR Cluj si acum la FC Vaslui. Nici Emil Sandoi nu este de neglijat. Mai sint antrenori valorosi. De exemplu Walter Zenga. Am inteles ca Zenga are o casa in Bucium si i-ar putea fi usor sa vina in Iasi sa antreneze la Poli", a spus Ioan Zapodeanu.
Omul de afaceri iesean a mai spus ca actionarul Constantin Comanescu vrea sa renunte la cele sase procente pe care le detine la gruparea din dealul Copoului. "Domnul Comanescu m-a anuntat ca renunta la cele sase procente din actiunile pe care le are la Poli. Iasi. Eu sper sa revina asupra deciziei, dar din cite mi-a spus, sint putine sanse. Urmeaza sa vedem daca preia cineva aceste procente, sau vor ramine la Consiliul Local", a explicat el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii