Mergi la conţinutul principal

VIDEO: Polițiștii, jandarmii și militarii au oferit flori medicilor de la SJU Brăila

* Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 1 Brăila a mers, astăzi, 12 aprilie, în Duminica Floriilor, la Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru a oferi buchete de flori medicilor și cadrelor medicale ce se află în prima linie în lupta cu coronavirus * polițiștii, jandarmii, militarii și polițiștii de frontieră le-au transmis medicilor de la UPU și de la Secția de Boli Infecționase, două mesaje foarte importante: «Aici nu moare nimeni» și «Totul va fi bine»!

 

Polițiștii, jandarmii, militarii și polițiștii de frontieră brăileni au făcut un gest frumos în Duminica Floriilor și au oferit buchete de flori medicilor și cadrelor medicale ce se află în prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Aceștia au mers de dimineață (12 aprilie) atât la Unitatea de Primiri Urgențe, cât și la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Brăila, unde au oferit flori medicilor și le-au transmis două mesaje importante, în semn de solidaritate: ”Aici nu moare nimeni!” și ”Totul va fi bine”! Totodată, aceștia au aplaudat medicii și personalul spitalului având girofarurile autospecialelor pornite.

”Astăzi, în Sfânta Duminică a Floriilor, am considerat că este frumos și omenesc să fim alături de cadrele medicale din Brăila. Dumnealor se află în prima linie și noi facem tot ceea ce putem ca să îi ajutăm. Încercăm să le acordăm tot sprijinul posibil. Suntem alături de ei și sperăm, de fapt, suntem siguri că vom reuși să depășim acest moment!”, a declarat Ștefan Done, președintele Asociației Naționale a Polițiștilor - Regiunea 1 Brăila.

La rândul său, directorul medical al SJU Brăila, Alina Neacșu a afirmat că este mai mult decât impresionată de gestul polițiștilor.

”Da, sunt extraordinar de impresionată. Eu știam de câteva zile despre lucrul acesta și vă recunosc, în momentul când am primit mesajul, m-a impresionat până la lacrimi. Le mulțumesc extraordinar de mult, atât în numele meu, cât și al colegilor mei. La Brăila încă este bine, dar noi suntem pregătiți pentru toate lucrurile care pot urma”, a spus Neacșu.

Totodată, aceasta a prezentat și a ținut să laude câțiva dintre medicii care în momentul de față tratează pacienții COVID-19.

Ulterior acțiunii, polițiștii au transmis un comunicat de presă prin care au dorit să precizeze că încearcă să încurajeze medicii și personalul din spital, să le arate că îi susțin și că le sunt alături în această perioadă dificilă.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro