Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polițiștii, alături de elevi la începutul noului an școlar

* la data de 13 septembrie, 170 de polițiști au acționat în cele 191 de școli repartizate, pentru un început în siguranță al noului an școlar

 

În prima zi de școală, polițiștii au fost printre elevi. Luni, 13 septembrie, 170 de polițiști au acționat în cele 191 de școli repartizate Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, pentru un început în siguranță al noului an școlar.

Pentru Poliția Română, siguranța în școli constituie o prioritate. Astfel, polițiștii birourilor de siguranță școlară s-au deplasat la unitățile de învățământ preuniversitar, în vederea relaționării cu conducerea acestora și cu cadrele didactice responsabile de gestionarea fenomenului de violență școlară și bullying, în scopul identificării elevilor aflați în situații de risc sau vulnerabili”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au fost prezenți în apropierea școlilor, pe arterele de circulație intens tranzitate, pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier, la orele la care copiii vin și pleacă de la unitățile de învătământ.

Polițiștii le doresc tuturor preșcolarilor, școlarilor, dar și cadrelor didactice și părinților un an școlar plin de performanțe și succes!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii