Mergi la conţinutul principal

Poliţist local înjurat ca la uşa cortului, în timp ce dirija traficul

• “Cine eşti tu mă, m...le, de-mi zici mie pe unde să merg!?” • aşa s-ar fi exprimat un şofer vrâncean aflat pe Calea Călăraşilor exact în momentul când Poliţia Locală lua măsuri pentru restricţionarea traficului, de Ziua Armatei • individul a fost amendat cu 500 lei

 

Unul dintre poliţiştii locali care se ocupau de restricţionarea traficului pe Calea Călăraşilor, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, a fost înjurat de un şofer recalcitrant, deranjat de faptul că trebuie să îşi schimbe ruta pentru a permite defilarea plutoanelor de militari. “Cine eşti tu mă, m..stule, de-mi zici mie pe unde să merg!?”, s-ar fi exprimat indivudul, care a proferat şi alte injurii la adresa omului în uniformă. Deşi s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămânâ, incidentul a fost făcut public abia acum, prin intermediul unui comunicat de presă emis de Poliţia Locală.

În comunicatul respectiv se precizează faptul că, în perioada 23 - 30 octombrie, au fost constatate şi aplicate  12  sancţiuni contravenţionale în valoare de  2.700 lei, conform Legii nr. 61/1991 R, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Astfel, printre alte incidente, două persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 700 lei, “pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora sau a instituţiilor publice”. Unul dintre cei doi contravenienţi este N.D., în vârstă de 51 ani, din com.Tulnici, jud.Vrancea. Acesta a fost amendat cu 500 lei, deoarece, aşa cum se precizează în comunicatul de presă, “pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu Str. Griviţei, cu ocazia fluidizării traficului rutier pentru buna desfăşurare a evenimentelor dedicate Zilei Armatei Române, sus-numitul a proferat expresii jignitoare la adresa instituţiei Poliţia Locală, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acesteia”.

Cealaltă persoană sancţionată pentru că a făcut scandal pe domeniul public a fost L.R., în vârstă de 46 ani, din Brăila. Amenda primită de acesta a fost de 200 de lei, deoarece a fost prins în timp ce profera injurii şi expresii jignitoare în faţa supermarket-ului “Lidl” de pe bulevardul Dorobanţilor, provocând indignarea persoanelor aflate în zonă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro