Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii le-au reamintit deținătorilor de animale de companie obligațiile ce le revin

* polițiștii au purtat discuții cu cetățenii, prin care le-au fost aduse la cunoștință pevederile legale privind protecția animalelor, pentru conștientizarea obligațiilor ce le revin, în special aceea de sterilizare a animalelor pe care le deţin

 

 

 

Sfaturi pentru deţinărtorii de animale!La data de 16 martie, în inervalul orar 09:30-13:30, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat, pe raza municipiului Brăila, o acțiune de informare a cetățenilor cu privire la obligațiile ce le revin în calitate de deținători de animale de companie. Acţiunile au avut ca scop conștientizarea obligațiilor ce le revin, dacă deţin animale, în special aceea de sterilizare a acestora. În urma acestei acțiuni au fost legitimate 40 de persoane și au fost distribuite peste 40 de pliante.

De asemenea, polițiștii au purtat discuții cu cetățenii, prin care le-au fost aduse la cunoștință pevederile legale respectiv Legea 205/2004 privind protecția animalelor, Ordinul nr. 1/2014 privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân dar și sancțiunile la care se supun prin nerespectarea O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro