Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii brăileni, pe podium la Campionatul de Înot al MAI

• la competiţie au participat 70 de sportivi înotători din structurile MAI din întreaga ţară • inspectorul principal de poliţie Angelo Belciugan, de la IPJ Brăila, a câştigat locul I la proba 100 de metri liber masculin • echipa IGPR, din care a făcut parte şi Belciugan, a ocupat locul I la categoria 4x50 metri liber masculin

 

Locuri fruntaşe pentru poliţiştii brăileni pasionaţi de înot. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, subinspector Laura Dan, în perioada 11-14 iulie 2017, la Bacău, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. “În competiţie au fost angrenaţi peste 70 de sportivi înotători din structurile MAI din întreaga ţară, lotul echipei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila fiind format din cinci înotători. Concursul s-a desfăşurat pe următoarele categorii: masculin până în 35 de ani, între 35-45 de ani, peste 45 de ani, feminin şi ştafetă. La fel ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, au obţinut rezultate onorabile”, ne-a precizat sursa citată.   

Astfel, inspectorul principal de poliţie Angelo Belciugan, de la IPJ Brăila, a ocupat locul I pe podium la proba 100 de metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, iar inspectorul principal de poliţie Laurenţiu Prioteasa a obţinut un binemeritat loc III la proba 100 de metri bras masculin, de asemenea la categoria până în 35 de ani.

Potrivit sursei citate, agentul şef-adjunct Marian Simion a ocupat locul al III-ea pe podium la proba 100 de metri bras, la categoria 35-45 de ani, în timp ce agentul şef principal de poliţie Jan Costea s-a situat pe locul V, la proba 200 de metri liber. Nu în ultimul rând, agentul de poliţie Mihaela Toma, tot de la IPJ Brăila, a ocupat locul VI pe ţară, la proba 50 de metri liber feminin.

“Pe locul I s-a clasat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR 1), la categoria 4x50 de metri liber masculin, din care a făcut parte şi inspectorul principal de poliţie brăilean Angelo Bleciugan. La finalul concursului, câştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit diplome şi medalii”, a mai precizat subinspector de poliţie Laura Dan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro