Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii au răscolit oraşul, de la un cap la altul

joi, mai multe echipaje de la IPJ Brăila, Poliţia de Frontieră şi Jandarmerie au fost în stradă în cadrul unei acţiuni de amploare ce a fost organizată în scopul prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi prinderii şoferilor teribilişti • aproape 200 de maşini au fost oprite din drum

 

Acţiune de amploare în municipiu şi judeţ. Aproape 200 de persoane au fost legitimate iar amenzile au curs, pe toate liniile.

În ziua de 25 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, sprijiniţi de cei din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră şi jandarmi, au acţionat în municipiu şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică. Şoferii au fost şi ei urmăriţi de poliţişti, şi, totodată, s-a acţionat şi pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul piscicol.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 11 societăţi comerciale, legitimate 196 de persoane, oprite în trafic 188 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etillotest 28 de şoferi, şi controlate 6 ambarcaţiuni. De asemenea, au fost constatate 4 infracţiuni şi  66 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproape 14.000 lei.

Dintre amenzile aplicate, 45 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială,     a ordinii şi liniştii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, şi 4 la OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 2 permise de conducere şi au confiscat mai multe bunuri, în valoare totală de peste 4.000 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro