Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii au intervenit la 34 de evenimente şi au lăsat fără permis nouă şoferi

* la data de 16 noiembrie, polițiștii și jandarmii au desfășurat în sistem integrat 13 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență și pentru combaterea consumului de droguri * polițiștii au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.215 lei, şi au reținut în vederea suspendării nouă permise de conducere

 

 

 

Misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța comunității! La data de 16 noiembrie, polițiștii și jandarmii au desfășurat în sistem integrat 13 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Au fost şi activități pentru creșterea siguranței elevilor, a personalului didactic și pentru prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zona adiacentă unităților de învățământ.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 34 de evenimente,               28 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.215 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 9 permise de conducere și au ridicat 5 certificate de înmatriculare”, au transmis poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe linie rutieră, în dimineața de 16 noiembrie, în intervalul orar 06:30-08:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului Ordine Publică au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În acest context, polițiștii au legitimat 41 de persoane, controlat 41 de vehicule, 36 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și au fost aplicate şapte sancțiuni contravenționale în valoare de 2.175 de lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro