Mergi la conţinutul principal

Poliţişti locali înjuraţi și lezați în deminitate și onoare

* doi indivizi au adresat injurii şi expresii jignitoare unor agenţi care se pregăteau să îi sancţioneze deoarece i-au surprins în timp ce consumau alcool în Parcul Monument * un alt brăilean a înjurat şi jignit un poliţist local în mediul on-line

 

 

 

Acuzaţi adesea că nu prea se implică în menţinerea ordinii în Parcul Monument, preferând să stea să contemple peisajul din ghereta lor din termopan amplasată în rondoul parcului, poliţiştii locali ne demonstrează nu numai că acţionează împotriva celor care tulbură linştea şi ordine publică, ci le este lezată demnitatea şi onoarea, cu injurii şi expresii jignitoare venite din partea indivizilor amendaţi. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat de presă emis recent de Poliţa Locală, unde sunt menţionate şi câteva sancţiuni aplicate, de la începutul lunii octombrie, unor brăileni care i-au înjurat şi ameninţat pe agenţii aflaţi în exerciţiul funcţiunii. Astfel, numitul A.M., 40 de ani, a fost amendat cu 1.500 lei ”pentru adresare de injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor locali, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”. De asemenea, numita G.L. - L., 45 de ani, a primit o amendă de 500 lei, tot pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare. Cei doi au fost depistaţi în timp ce consumau băuturi alcoolice în Parcul Monument, iar când li s-a adus la cunoştinţă că vor fi sancţionaţi pentru acest aspect au devenit recalcitranţi, motiv pentru care au mai primit câte o amendă, cu sumele menţionate mai sus.

Un alt poliţist local a fost înjurat şi jignit în mediul on-line de un individ de 35 de ani, S.Ş, care după ce a fost identificat a primit o amendă de 700 lei.

Reprezentanţii Poliţiei Locale spun că astfel de incidente sunt, totuşi, rare şi nu pot fi încadrate într-un fenomen care să caracterizeze relaţia agenţilor de teren cu cetăţenii Brăilei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro