Mergi la conţinutul principal

Poliţişti, jandarmi şi militari în stradă

* miercuri, oamenii legii au desfăşurat acţiuni de amploare în mai multe zone din muncipiu, şoferii şi pietonii fiind opriţi pentru control * în jurul orei 17.30, echipaje de poliţişti, jandarmi şi armată, se aflau pe Şoseaua Râmnicu Sărat, chiar un jurnalist fiind luat la întrebări când a început să fotografieze

 

În fiecare zi, poliţiştii, jandarmii şi echipaje de la armată, acţionează în diferite zone din municipiu şi diferite intervale orare pentru a preveni şi combate răspândirea infecţiei COVID. Miercuri, în jurul orei 17.30, echipaje complexe se aflau pe Şoseaua Râmnicu Sărat, în zona supermarketului „Brico Depot”.

Opreau în trafic autoturismele care circulau prin zona respectivă, pentru a verifica declaraţiile şi motivul deplasării.

Chiar un jurnalist de la Obiectiv - Vocea Brăilei Brăilei a fost luat luat la întrebări, în momentul în care a început să fotografieze în spaţiul public. După prezentarea legitimaţiei de serviciu, poliţistul a devenit mult mai înţelegător şi a explicat că este vorba despre acţiuni specifice care se desfăşoară în mai multe zone din municipiu.

Brăilenii aflaţi în zonă au spus că se simt totuşi mai protejaţi atunci când văd forţe de ordine pe stradă. În plus, cei care nu ţin cont de lege sunt imediat puşi la respect de poliţîşti şi jandarmi, astfel că ceilalţi cetăţeni sunt protejaţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro