Mergi la conţinutul principal

Podium brăilean la 90 m garduri U16

* Robert Bălin a devenit dublu campion naţional la 90 şi 300 m garduri * cel de-al treilea titlu naţional pentru CSM Brăila a fost cucerit de Safira Barbu * Mario Grozea este vicecampion naţional la 90 m garduri * medalia de bronz la garduri i-a revenit lui Răzvan Ştefănescu de la LPS Brăila * tot pe locul al treilea s-a clasat Bianca Bratosin, de la CSM Brăila, la 300 m garduri

 

 

 

 

În weekend-ul trecut s-a desfăşurat Campionatul Naţional de atletism rezervat categoriei de vârstă U16, de juniori III cum era cunoscut înainte, o competiţie la care atleţii de la CSM Brăila şi LPS Brăila au obţinut rezultate bune.

Robert Bălin, atlet pregătit la CSM Brăila de profesoara Anamaria Codreanu, a devenit dublu campion naţional, la 90 m garduri (12;45 secunde) şi la 300 m garduri (41:35 secunde). Safira Barbu de la grupa profesoarei Irina Roată a urcat de asemenea pe prima treaptă a podiumului de premiere şi implicit şi-a trecut în cont titlul de campioană naţională de junioare III la 80 m garduri, timpul realizat de ea fiind 11:68 secunde. La 300 m garduri, Barbu s-a clasat pe locul al şaselea. Mario Grozea de la CSM Brăila a cucerit medalia de argint la 90 m garduri (12:76 secunde), iar la 300 m garduri a bifat un loc patru. Bianca Bratosin a cucerit medalia de bronz la 300 m garduri (47:16) şi a fost foarte aproape de aceeaşi performanţă în proba de 80 m garduri, în care a ocupat în finală poziţia a patra. Ştefania Coteş s-a clasat pe poziţia a 6-a la 80 m garduri şi pe 16 la 200 m.

CSM Brăila a obţinut rezultate foarte bune la U16, trei titluri de campioni naţionali, o medalie de argint şi una de bronz, plus alte locuri patru care tot atât de bine se puteau transforma în medalii de bronz. Îi felicităm pe copii pentru evoluţiile lor”, ne-a declarat profesoara Anamaria Codreanu.

Tot la această competiţie, Răzvan Ştefănescu de la LPS Brăila s-a clasat pe locul al treilea la 90 m garduri. Luca Satnoianu, Andrei Şerban, Răzvan Ştefănescu şi Alexandru Nistor au ocupat poziţia a 5-a în proba de ştafetă 4x100 m, Alessia Popescu şi-a trecut în cont un loc 7 la 80 m garduri, iar Andrei Şerban a trecut al 7-lea linia de sosire la 90 m garduri. Maria Bunea a încheiat proba de triplusalt fete pe locul al 8-lea, iar Sara Covaci şi-a trecut în cont un loc 9 la 80 m garduri.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro