Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL iese de la guvernare daca Guvernul cade iar PD nu-l accepta pe Tariceanu

Liderul PNL Bucuresti Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca, daca Guvernul va cadea ca urmare a unei motiuni de cenzura votata si de democrati, liberalii il vor propune tot pe Calin Popescu Tariceanu ca premier, iar daca PD nu va accepta, PNL iese de la guvernare.
"Daca PD va vota motiunea de cenzura, atunci Guvernul Tariceanu va cadea. In aceste conditii, PNL il va propue ca premier tot pe Calin Popescu Tariceanu. Daca PD nu va accepta acest lucru, PNL va iesi de la guvernare. Sa se faca un nou guvern, dar fara liberali. Atunci o sa ne facem de ris in fata intregii Europei. Atunci vor avea loc, intr-adevar, alegeri anticipate", a spus Ludovic Orban, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL de la Geoagiu Bai.
El a sustinut ca doar datorita presiunii UE in Romania nu se produce o criza politica, transmite corespondentul MEDIAFAX.
PSD si PRM si-au anuntat intentia de a initia, in luna iunie, o motiune de cenzura pe teme sociale si economice.
Liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu a sustinut ca aceasta motiune ar putea fi sustinuta si de patru-cinci liberali.
Presedintele PD Emil Boc a negat ca PD ar sustine o motiune de cenzura.
Liderul grupului liberal-democrat din PE, Graham Watson, a declarat, luni, ca Guvernul si partidele trebuie sa inteleaga necesitatea mentinerii stabilitatii politice si continuarii ritmului accelerat al reformelor si dupa 16 mai, pentru ca Romania sa intre in UE la 1 ianuarie 2007.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii