Mergi la conţinutul principal

PNL-iştii brăileni strâng semnături pentru demiterea lui Victor Ponta

Liberalii brăileni iau atitudine în cazul rămânerii lui Victor Ponta pe fotoliul de premier al României, în contextul în care este anchetat de procurorii anticorupţie. Potrivit unui comunicat de presă emis ieri, de aceştia, PNL Brăila a demarat campania de strângere de semnături pentru petiţia naţională "Semnează-i demisia lui Ponta!". În municipiu, campania se va desfăşura la două puncte din oraş, unul lângă Hala Mare, iar cel de al doilea, în apropierea Kaufland pe Calea Călăraşilor, la corturi special amplasate, specifică liberalii. "Suntem singura ţară din Europa care are un premier urmărit penal, fapt ce aduce un evident deserviciu României, atât în planul imaginii, cât şi în cel al credibilităţii. Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze pe acest considerent, dar ar fi trebuit să demisioneze de mult, atunci când s-a demonstrat că a plagiat teza de doctorat, dar şi pe fondul lipsei de viziune pentru România. Măsurile luate de Guvernele Ponta nu au adus un plus de beneficiu oamenilor sau mediului de afaceri. Dimpotrivă: am asistat la decizii luate azi pentru a fi anulate mâine, la incoerenţă şi lipsă de predictibilitate. Votul din 16 noiembrie 2014 a demonstrat clar că românii vor un altfel de preşedinte, dar şi o altfel de guvernare", a declarat Alexandru Dănăilă, co-preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Brăila.

"Victor Ponta NU mai poate rămâne în fruntea Guvernului"

Tot în cadrul comunicatului de presă se mai specifică faptul că petiţia naţională "Semnează-i demisia lui Ponta!" a fost iniţiată de liberali, pe fondul controverselor tot mai dese create în ultima perioadă de premierul Ponta. "I se reproşează lipsa unor acţiuni concrete de modernizare a României, cum ar fi construcţia de autostrăzi, întârzierile în pregătirea programelor de atragere a fondurilor europene pentru exerciţiul bugetar 2014 - 2020, incapacitatea de a susţine în faţa Comisiei Europene un cod fiscal ce conţinea măsuri liberale, care ar fi dus la o dezvoltare a economiei româneşti şi crearea de noi locuri de muncă. (...) Demersul civic al PNL vizează strângerea de semnături din partea tuturor celor care consideră că Victor Ponta NU mai poate rămâne în fruntea Guvernului", se mai arată în documentul menţionat.
Liberalii brăileni au ţinut să atragă atenţia că prezenţa lui Victor Ponta în fruntea Guvernului, în condiţiile în care este acuzat penal, vulnerabilizează România şi reduce credibilitatea ţării în faţa partenerilor internaţionali.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro