Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL Braila isi maninca proprii consilieri

Desi se apropie alegerile municipale din cadrul filialei locale a PNL, lucrurile sint departe de a se linisti in sinul organizatiei brailene. Astfel, din informatiile oferite de Vasile Datcu, cel care se ocupa cu reorganizarea PNL Braila, mai multor liberali cunoscuti nu li s-a validat cererea de reinscriere in partid, printre acestia numarindu-se si consilierii municipali Vasile Varga, Peter Mitu si cei judeteni Adrian Ritzinger si Petru Ganciu. Datcu a precizat ca i se pare anormal ceea ce se intimpla acum in PNL, faptul ca se cauta probleme la cererile de reinscriere ale unor jucatori importanti din PNL, in contextul in care partidul nu isi poate permite sa piarda consilieri in acest mod: "Se practica “consilierofagia”. PNL Braila isi maninca proprii consilieri. Nu se poate asa ceva. Nu stiu sigur ce s-a intimplat, dar ma voi duce marti la Bucuresti, deoarece avem sedinta. Sint curios ce explicatii mi se vor da, dar nu cred ca situatia va ramine asa, ca nu este logic".
In ceea ce il priveste pe Vasile Varga, acesta ne-a declarat ca nu a primit nici o instiintare in acest sens, si ca nu crede ca, dupa decizia Curtii de Onoare si Arbitraj, de anulare a deciziei de excludere a unor membri din PNL Braila, printre care si el, mai poate cineva sa il dea afara: "Nu stiu nimic de nici o invalidare. Dar nu ma poate da nimeni pe mine afara, deoarece cind a fost scandalul cu excluderea, Curtea de Onoare si Arbitraj a decis ca nu e legala si ca sint membru PNL. Nu am nevoie sa reconfirm nimic, sau sa mi se valideze".
In ceea ce ii priveste pe Peter Mitu si Adrian Ritzinger, acestia ne-au declarat ca tot ce au dorit a fost sa dea o mina de ajutor la reconstructia PNL Braila, dar ca nu li se pare corect sa fie tratati in acest mod. "Noi am avut cele mai bune intentii...dar acum, nu stiu ce sa mai cred...Nici nu stiu ce o sa facem, dar ne-am cam saturat....", a punctat consilierul municipal Mitu.
Intrebat care a fost motivul pentru care cererile de reinscriere ale acestor liberali nu au fost validate, deputatul Gabriel Sandu a explicat: "Datorita lipsei de activitate in cadrul partidului. Din cauza ca au atacat Biroul Interimar, din mai multe motive. Oricum, va avea loc marti o sedinta in care vom discuta mai mult acest subiect. Va avea, de asemenea, loc o discutie cu acesti domni, in care li se va explica ce se asteapta de la ei in calitate de liberali si consilieri PNL. Ca in CLM fiecare face ce vrea. Sint mai multe de discutat, dar nu garantez ca aceste discutii se vor finaliza in timp util pentru alegerile de pe 24 iunie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii