Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL Braila are acum si un comitet tehnic

Primarul municipiului, Constantin Cibu, este multumit de noua evolutie a situatiei din filiala PNL Braila, ca urmare a deciziilor transante luate de la centru. El considera ca noul comitet interimar va putea rezolva problemele filialei locale liberale, dat fiind ca este format din oameni "cu care se poate discuta", spre deosebire de comitetul cel vechi. Cibu a participat, joi, la prima sedinta a noului comitet interimar, ce a avut loc la Bucuresti, si a venit multumit de deciziile luate acolo: "A avut loc prima sedinta a comitetului interimar nou numit, avindu-l ca presedinte pe domnul Teodor Melescanu, la care s-a discutat problema mostenirii dezastruoase la filiala PNL Braila, si s-a stabilit ca pe data de 16 ianuarie sa aiba loc Conferinta municipala, sub rezerva invalidarii de catre Comisia de Onoare si Arbitraj, a contestatiei noastre. Daca aceasta Curte va considera ca Adunarea care a avut loc pe data de 4 decembrie a fost statutara, nu se va mai tine alta. Intre timp, s-a mai discutat si s-a numit un comitet tehnic interimar la municipiu, condus de catre domnul Ion Brad, din care fac parte doua persoane din aripa Sabau, doi din aripa Cibu si doi de la Bucuresti, deci domnul Brad si domnul Balmos, pe de o parte, si din partea brailenilor sint numiti Popa Petrica, Sirbu Constantin, Lucian Tilea si domnul Pamfil. Deciziile se vor lua cu doua treimi dintre membri. Acest comitet tehnic urmeaza sa ia la rind, la verificare, toate adeziunile si toata baza de date, in special pentru cei care s-au inscris in partid dupa 31 noiembrie 2004. Pentru ceilalti, vor trece si vor face parte din convocator, sa participe la alegeri. Sint multumit de ceea ce se intimpla, de faptul ca avem un nou comitet interimar, ai cu cine discuta acum".
Pe de alta parte, potrivit primarului, din noul for de conducere al filialei locale face parte, mai nou, ministrul Gheorghe Flutur, in locul lui Paul Pacuraru: "Din comitetul interimar fac parte Teodor Melescanu, Cristian David, Dan Motreanu, precum si Gheorghe Flutur. A fost o discutie daca va fi Paul Pacuraru sau domnul Futur, si a ramas acesta din urma".
In ceea ce priveste persoanele excluse din PNL Braila in urma cu citeva saptamini, Cibu a precizat ca, daca Dan Sabau si Gabriel Sandu nu s-ar fi impotrivit, situatia lor ar fi fost analizata si s-ar fi luat o decizie chiar in sedinta de joi. Oricum, primarul sustine ca s-a stabilit ca pina la finele primei saptamini din luna ianuarie sa se ia o decizie asupra situatiei lor, astfel incit, daca ei vor redeveni membri PNL sa poata participa la alegerile municipale, ce sint programate pentru 16 ianuarie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii