Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PMP-iștii brăileni se pregătesc de alegeri interne: Daniela Rădulescu la Municipiu, Viorel Botea la Județ

* președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă recente că popularii se pregătesc de alegeri atât în organizația municipală, cât și în cea județeană, pe 16 și pe 17 septembrie * potrivit acestuia, la Municipiu candidează consilierul municipal Daniela Rădulescu * Botea și-a anunțat și propria candidatură pentru un nou mandat de patru ani în fruntea organizației

 

Alegeri la finele săptămânii în tabăra PMP Brăila. Președintele popularilor brăileni, Viorel Botea, a anunțat, recent, că pe 16 septembrie vor avea loc alegeri în Organizația Municipală și apoi, vineri, pe 17 septembrie, va avea loc Conferința Județeană. Botea a precizat că la șefia municipalei PMP și-a depus candidatura consilierul municipal Daniela Rădulescu. Totodată, acesta și-a anunțat propria candidatură pentru un nou mandat de patru ani în fruntea organizației județene.

În data de 16 septembrie vom organiza alegeri pentru Organizația Municipală. Fiecare dintre cei care doresc să se înscrie în această săptămână pot veni să își depună candidaturile, fără niciun fel de probleme. Și-a anunțat până acum candidatura, doamna Daniela Rădulescu. Doamna consilier municipal va avea o moțiune. Vom prezenta electoratului brăilean și în primul rând membrilor PMP din municipiu aceste moțiuni, urmând ca dumnealor să vină să voteze”, a declarat Botea.

Acesta a făcut precizarea că în contextul pandemiei a luat decizia ca alegerile la municipiu să se desfășoare pe parcursul zilei de joi, într-un anumit interval în care membrii cu drept de vot să vină și să își exprime opțiunea, însă fără organizarea vreunui eveniment special. Totuși, pe 17 septembrie, alegerile de la nivelul organizației județene vor avea loc la Regal Ballroom, în prezența a peste 100 de delegați.

”Îmi depun candidatura ca președinte al organizației județene, cu moțiunea Dezvoltare durabilă a Județului Brăila în România respectată. La momentul oportun vă voi prezenta conținutul acestei moțiuni. Urmând ca toți președinții de organizații județene, împreună cu toți consilierii locali, respectiv consilierii municipali de la nivelul Municipiului Brăila să vină să voteze. Având în vedere situația pandemică (...) vom face tot ceea ce este necesar ca să respectăm condițiile impuse”, a mai spus Botea, cu precizarea că pentru funcția de secretar general al organizației județene candidează Sarafolean Coman.

Sursa citată a mai adăugat că și fostul candidat la un fotoliu de senator, Doruleț Iorga, ar putea ocupa poziția de vicepreședinte în viitoarea echipă PMP Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii