Mergi la conţinutul principal

"Plus Discount" va deschide un magazin in Braila

De anul acesta, brailenii vor avea la dispozitie inca un supermarket pentru a-si face cumparaturile, asta deoarece ieri, la Palatul Administrativ, s-au semnat, in cadru oficial, documentele care vor permite construirea unui magazin "Plus Discount" in Braila.
Conform informatiilor oferite de Uwe Klostermann, directorul general al "Plus Discount Romania SCS", noul magazin, care va fi construit in cartierul Vidin, linga Liceul "Progresul", va fi primul din seria de 3 sau 4 care vor oferi servicii brailenilor. "Noi dorim sa construim in Romania 100 de magazine in urmatorii 3 ani. In acest moment avem 14 magazine deschise, pina in aprilie se vor mai deschide 7, iar pina la sfirsitul lui 2006 vom avea peste 50 de magazine. In Braila am dori sa deschidem in total 3 - 4 magazine, incepind cu cel din Vidin, care, speram noi ca va fi gata pina in luna septembrie. Pentru inceput, acest magazin va crea in jur de 30 de locuri de munca". Klostermann a mai adaugat ca atit firma pe care o reprezinta cit si autoritatile locale au ales cartierul Vidin deoarece, in acest moment, in zona nu exista concurenta din partea altui magazin similar, iar preturile practicate sint potrivite situatiei financiare a brailenilor care locuiesc acolo. Acesta a mai precizat ca investitia se ridica la 1,5 milioane de euro si ca marfa va avea in general 80% provenienta romaneasca si 20% europeana. La rindul sau, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, a tinut sa precizeze ca pentru construirea mgazinului CJ a concesionat 4.000 mp, iar Primaria 700 mp, pentru parcare. "Noi ne bucuram ca am reusit sa deschidem acest magazin in acel cartier in care nu se intimpla prea multe si care este si unul dintre cele mai sarace. Am tinut neaparat sa il facem pe primul acolo deoarece ei se afla si la distanta de zona centrala si comerciala a orasului. Am convingerea ca impreuna cu domnul primar Cibu vom identifica si alte locatii pe raza municipiului Braila pentru a ridica astfel de magazine. Noi am pus la dispozitie 4.000 mp, iar Primaria 700 mp pentru parcare, astfel incit cei aproape 5.000 mp sa ofere conditii optime".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro