Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ploi torentiale si grindina in urmatoarele doua zile

Prefecturile din 22 de judete ale tarii au primit, ieri, o atentionare meteorologica potrivit careia, in urmatoarele zile, vor cadea ploi insemnate cantitativ in sudul si estul tarii.
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor informeaza ca Administratia Nationala de Meteorologie a trimis avertizarea autoritatilor din judetele Arges, Braila, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Constanta, Dimbovita, Dolj, Gorj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vilcea, Vrancea si din municipiul Bucuresti.
Potrivit acestei atentionari, in sudul si estul tarii se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari ale vintului si, izolat, grindina. In zonele respective, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei, izolat, se vor depasi 40-50 l/mp.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii