Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Plesan a semnat cu Poli Timisoara

Directorul general al clubul Poli Timisoara, Ion Craciunescu, a confirmat, joi, ca mijlocasul echipei Dinamo Mihaita Plesan a semnat un contract cu gruparea banateana.
"Lucrurile sint aranjate cu el. Plesan este jucatorul echipei Politehnica Timisoara incepind de astazi. Achizitionarea lui Plesan este foarte importanta. Prin aceasta achizitie, Poli a pus punct transferurilor din campionatul intern", a spus Craciunescu.
Oficialul gruparii timisorene a explicat si impasul in care intrasera negocierile dintre cele doua cluburi miercuri seara.
"Am avut ceva emotii pentru ca socoteala din tirg nu se potriveste cu cea de acasa. Era o mica clauza care a scapat discutiei, iar aseara (n.r. - miercuri seara), cind am ajuns la acea clauza, ne-am impotmolit si am decis sa o lasam pe miine, adica azi. Domnul presedinte (n.r. - presedintele Marian Iancu) a gasit insa solutia care a dus la semnarea contractului", a precizat directorul general.
Craciunescu a mentionat ca mijlocasul si-a dorit foarte mult sa lucreze cu antrenorul echipei Poli Timisoara, Gheorghe Hagi.
"L-am felicitat pe Plesan, i-am urat bafta si l-am pupat. El era emotionat pentru ca si-a dorit mult acest transfer. Chiar aseara discutam cu el si era atit de dezamagit incit nu va imaginati. Isi dorea foarte mult sa vina la Poli si sa realizeze impreuna cu Hagi proiectul care il pusesera la punct cind Hagi era la Galatasaray. Iata ca Timisoara a reusit ce n-a reusit Galatasaray", a subliniat Craciunescu.
Mihaita Plesan pleaca in aceasta dupa-amiaza impreuna cu Ion Craciunescu la Timisoara, unde a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.
In virsta de 22 de ani, Mihaita Plesan a fost achizitionat de Dinamo inaintea inceperii sezonului 2005/2006, de la Universitatea Craiova, formatie ce retrogradase in Divizia B.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii