Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A plecat la bazin, si-a ajuns la spital

Si-a spart capul, pentru ca a incercat sa economiseasca 50 de mii de lei. Este cazul unui baiat de 12 ani din Braila, care a incercat, ieri, la amiaza, sa intre la bazinul descoperit al Liceului cu Program Sportiv nu pe usa, ca toata lumea, ci sarind gardul, ca sa nu mai plateasca bilet. Dupa ce a facut saltul, copilul a luat-o la fuga, pe dupa pilonii de sub tribuna, pentru a se ascunde de ochii angajatilor, care l-ar fi putut scoate afara. In fuga, din neatentie, baiatul a intrat cu capul direct intr-unul din pilonii de beton, si a cazut lat. Dupa citeva secunde de confuzie, acesta s-a ridicat si, cu capul plin de singe, a iesit de dupa tribuna, a fost vazut de un paznic si un salvamar, care l-au condus pina la cabinetul medical. Acolo, asistenta i-a acordat primele ingrijiri, i-a pus un pansament pe rana, si a chemat Salvarea.
"A sarit gardul metalic, a fugit pe dupa tribuna, ca sa nu fie vazut si s-a lovit de un pilon de acolo. Cind a iesit de acolo, l-a vazut paznicul, m-a chemat si l-am condus pina la cabinetul medical", ne-a declarat salvamarul Vasilica Petrof.
"Am vazut un copil alergind pe sub tribuna si acolo sint niste piloni mai aplecati. In timp ce fugea, a intrat cu capul direct intr-unul din pilonii aceia, si i-a ramas si acum acolo o portiune de piele, cu par. S-a ridicat singur de acolo si a venit catre bazinul de inot, eu l-am vazut ca era plin de singe la cap, avea dira de singe si dupa el, si l-am chemat la salvamar, care l-a dus la cabinetul medical. Se intimpla destul de des ca unii adolescenti sa incerce sa intre la bazin sarind gardul, ca sa nu mai plateasca bilet. Stau la pinda, cind eu sint intr-o parte, sar pe partea cealalta, si tot asa", ne-a explicat paznicul Ionel Dragomir.
Copilul a fost dus la spital, unde a primit ingrijirile necesare.
Pe de alta parte, la bazinul de inot, la numai citeva minute dupa ce baiatul se ranise, incercind sa intre pe cai nepotrivite la bazin, alti citiva tineri erau agatati de gard, incercind acelasi lucru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii