Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A plecat din tara, dupa ce i s-a intocmit dosar penal

Oamenii legii braileni au dispus trimiterea in judecata, in lipsa, a invinuitului Viorel Manea, din satul Dudescu, comuna Zavoaia, individ depistat cu 1,50 grame la mie alcool in singe, in baza art. 79 din OUG 195/2002 (conducerea unui autovehicul, avind o imbibatie alcoolica peste limita legala). In virsta de 36 de ani, Manea "a calcat strimb" in mai a. c., iar in august a parasit tara, desi era suspect intr-un dosar de urmarire penala.
Potrivit procurorului Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in noaptea de 25/26 mai 2005, in jurul orei 2.30, o patrula a Politiei Municipiului Braila, aflata in cartierul Chercea, a oprit pentru control Dacia cu numarul de inmatriculare BR-80-ENX, la volanul careia se afla Viorel Manea. Intrucit suspectul mirosea puternic a alcool, oamenii legii l-au testat, initial, cu aparatul etilotest, dupa care l-au condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Potrivit cadrelor medicale, la momentul depistarii, Manea avea 1,50 grame la mie alcool pur in singe. El a recunoscut ca, inainte de a fi oprit de politie, consumase un litru de bere, la un cafe-bar de pe Comuna din Paris.
Pe 12 august 2005, suspectul a parasit tara, fara a mai putea fi audiat de catre organele de urmarire penala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii