Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Plecat cu masina la discoteca, a tamponat o borna kilometrica

Un tinar de 23 de ani, din Braila, s-a aventurat noaptea pe un drum judetean, dupa ce a dat pe git doi litri si jumatate de bere. Costel Catalin T. a pierdut la un moment dat controlul volanului si a tamponat o borna kilometrica. Atit el, cit si ceilalti trei tineri care se aflau in autoturism au suferit leziuni usoare, avind nevoie de cite 4 zile de ingrijiri medicale. Incidentul se putea termina, insa, cu o tragedie, din pricina neglijentei de care a dat dovada conducatorul auto.
In ziua de 9 septembrie 2005, precizeaza anchetatorii, Costel Catalin T. a consumat 2,5 litri de bere si, in jurul orei 20.30, a plecat pe strada I. Slavici, ca sa se intilneasca cu trei amici, Mihaita P., Marian M. si Leonard D. De comun acord, tinerii s-au hotarit sa se plimbe cu autoturismul BR-50-TEO, proprietatea mamei invinuitului. Ei au ajuns pe Sos. de Centura, in zona Parcului Zoo, unde au consumat cite o cafea. La ora 0.30, Costel si amicii lui s-au decis sa mearga la discoteca din comuna Tichilesti. In continuare, invinuitul a condus autoturismul pina in comuna Chiscani unde, la o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului si s-a tamponat cu o borna kilometrica aflata pe marginea carosabilului.
Anchetatorii au descoperit ca tinarul aflat la volan avea, la ora 1.52, o alcoolemie de 1,75 grame la mie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii