Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca a anuntat "stranierii" pentru meciul amical cu Italia

Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a anuntat marti numele jucatorilor legitimati la cluburile din strainatate, convocati pentru meciul amical Italia - Romania, programat pe “Stadio Comunale Artemio Franchi" din Siena, pe 7 februarie, de la ora 21.50, se arata intr-un comunicat al FRF.
Astazi au fost trimise faxurile de convocare urmatorilor 10 jucatori: Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (FC Sheriff Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (FC Sahtior Donetk).
Exista posibilitatea ca, pina la ora reunirii, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club si de starea de sanatate, selectionerul sa renunte la unul sau la altul dintre jucatorii convocati.
Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, convocati pentru aceasta partida, vor fi anuntate vineri, 2 februarie. Reunirea este programata duminica, 4 februarie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia. In prealabil, la ora 11.30, selectionerul Victor Piturca va sustine o conferinta de presa.Tot duminica, la ora 16.30, la Mogosoaia, va avea loc primul antrenament, deschis presei.
Deplasarea spre Firenze este prevazuta pentru ziua de luni, 5 februarie, la ora 10.30, de pe aeroportul “Henri Coanda". Dupa sosire, la ora 18.00, este programat un nou antrenament, la Siena. Marti, 6 februarie, la ora 11.00, se va desfasura antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, acestea fiind urmate de “zona mixta" si de o conferinta de presa. Decolarea de pe aeroportul din Firenze, spre Bucuresti, e prevazuta pentru joi, 8 februarie, la ora 11.00 (12.00 - ora Romaniei).
Echipa nationala de tineret, care va sustine in ziua de 6 februarie a.c., la ora 19.00, la Tiraspol, un “amical" contra reprezentativei similare a Republicii Moldova, se va reuni tot la Mogosoaia, si tot duminica, 4 februarie, la ora 10.30, antrenorul principal Emil Sandoi urmind sa sustina o conferinta de presa la ora 11.00. Au fost convocati doi “stranieri", carora li s-au trimis telegramele: Hristu Chiacu (Wisla Cracovia), si Claudiu Keseru (FC Nantes-Atlantique). Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, chemati la acest joc, vor fi anuntate la inceputul saptaminii viitoare. Decolarea spre Chisinau este programata luni, 5 februarie, la ora 9.30, de pe aeroportul “Henri Coanda", antrenamentul oficial, deschis presei, urmind sa aiba loc la Tiraspol, in aceeasi zi, de la ora 17.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii