Mergi la conţinutul principal

Pietonii și bicicliștii, în atenția Poliției Rutiere

luni, polițiști din cadrul Biroului Rutier, Biroul Ordine Publică și ai Serviciului Rutier au acționat pe raza municipiului Brăila pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni și bicicliști • au fost 90 de sancțiuni pentru traversarea neregulamentară a pietonilor, 89 pentru abaterile săvârșite de bicicliști, două pentru neacordare prioritate pietoni, una pentru neacordare prioritate vehicule

 

Zeci de pietoni și bicicliști au încasat amenzi, după ce au ignorat normele rutiere.

La data de 22 mai, în intervalul orar 09:00-17:00, polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroului Rutier și Biroul Ordine Publică și ai Serviciului Rutier au acționat pe raza municipiului Brăila pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni și bicicliști.

Polițiștii au desfășurat activități în zonele cu risc ridicat din punctul de vedere al victimizării prin accidente rutiere. Au fost aplicate 202 sancțiuni contravenționale, dintre care 200 conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și două conform Legii 61/1991, în valoare totală de 28.525 de lei. ”Dintre sancțiunile aplicate, 90 au fost pentru traversarea neregulamentară a pietonilor, 89 pentru abaterile săvârșite de bicicliști, două pentru neacordare prioritate pietoni, una pentru neacordare prioritate vehicule, una pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric și 17 pentru alte abateri”, au precizat polițiștii.

Polițiștii au reținut patru permise de conducere, dintre care două pentru neacordare prioritate pietoni, unul pentru neacordare prioritate vehicule și unul pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric.

Pe timpul derulării acțiunii nu au fost înregistrate accidente rutiere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro