Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac

Simbata, seara, din cauza lipsei experientei in conducere a unor soferi, doi braileni au ajuns in spital cu multiple leziuni, fiind internati pentru acordarea ingrijirilor medicale.
In jurul orei 18.00, Floarea C. (42 de ani), din Braila, posesoare a permisului de conducere categoria "B" din luna februarie a acestui an, a pierdut controlul asupra volanului si a parasit partea carosabila. Evenimentul s-a consumat pe DN 2B, la km 93a950 metri, loc in care autoturismul "Dacia 1310", cu numarul de inmatriculare BR-15-CID, s-a izbit de un copac. In urma impactului, pasagerul din dreapta, Iulian C. (45 de ani), sotul soferitei, a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu fractura tibie rotula dreapta, fractura deschisa punctiforma gamba dreapta si traumatism craniocerebral acut inchis.
Citeva ore mai tirziu, lipsa experientei in conducere a facut o alta victima. Florin H. (18 ani), din Braila, posesor al permisului de conducere categoria "B" din luna septembrie, a lovit o femeie in timp ce aceasta incerca sa traverseze strada. Tinarul conducea autoturismul "Renault Megane", cu numarul de inmatriculare BR-09-HHH, pe Calea Calarasilor, iar la intersectia cu strada Industria sirmei o accidenteaza pe Silvia I. (50 de ani), chiar pe marcajul pietonal. Victima a fost transportata la spital, unde s-a stabilit ca are o fractura deschisa la gamba piciorului drept.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii